Kepentingan Hiasan Dalaman Restoran

  Bagaimana untuk menghiasi restoran anda? Seseorang pergi ke restoran yang berbeda baik kerana masakan sangat baik atau kerana suasana menyenangkan. Mari kita lupakan sejenak tentang koki dan hidangan mereka yang lazat dan tumpu pada hiasan restoran. Bagaimana...

3 Cara Mudah Membina Laman Web Perniagaan

3 Cara Mudah Membina Laman Web Perniagaan Saya faham, nak bina laman web sangat complicated dan pening kepala. Setuju tak apabila saya katakan, Bina page di Facebook lagi mudah daripada membina laman web. Memang betul pun, tetapi kedua-dua platform (Facebook dan laman...

10 Strategi Pemasaran Praktikal Untuk Restoran (TREND 2017)

Nak naikkan jualan setiap bulan sangat sukar bila pelanggan asyik taknak datang kedai. Anda mesti dah biasa dengan situasi ni kan? Tapi, boleh setuju tak apabila kami katakan: Strategi pemasaran yang betul dan kreatif adalah kaedah terbaik untuk menarik lebih ramai...

7 Strategi Pemasaran Restoran Untuk Menarik Pelanggan

Kejayaan sesebuah perniagaan restoran tidak hanya bergantung kepada lokasi dan menu yang disajikan. Ia juga turut bergantung kepada strategi pemasaran yang digunakan bagi menarik perhatian pengunjung untuk datang menjamu selera di restoran anda. Sememangnya diakui,...

8 Idea Pemasaran Online Untuk Restoran

Masyarakat kini sangat sinonim dengan dunia IT seiring dengan perubahan zaman yang menjadikan teknologi sebagai salah satu keperluan harian. Dengan adanya teknologi bukan sahaja dapat memudahkan pelbagai urusan jual beli, malah dapat membantu kita mencari tempat –...

9 Strategi Online Marketing untuk Restoran Anda!

Strategi pemasaran adalah sangat penting bagi mempromosikan sesuatu produk kerana ia mampu menarik pelanggan untuk mencubanya. Tidak dinafikan banyak cara – cara konvensional digunakan bagi mempromosikan sesuatu produk itu. Namun, seiring dengan perubahan dan kemajuan...

RasaHub & Pemasaran

Salam dan Hi! Apa khabar semua? Kami harap anda dalam keadaan yang baik-baik sahaja. Ini merupakan artikel yang pertama oleh RasaHub dan di dalam artikel ini, kami ingin menerangkan sedikit tentang latar belakang RasaHub. Restoran Digital ditubuhkan adalah untuk...

Kepentingan Hiasan Dalaman Restoran

  Bagaimana untuk menghiasi restoran anda? Seseorang pergi ke restoran yang berbeda baik kerana masakan sangat baik atau kerana suasana menyenangkan. Mari kita lupakan sejenak tentang koki dan hidangan mereka yang lazat dan tumpu pada hiasan restoran. Bagaimana...

3 Cara Mudah Membina Laman Web Perniagaan

3 Cara Mudah Membina Laman Web Perniagaan Saya faham, nak bina laman web sangat complicated dan pening kepala. Setuju tak apabila saya katakan, Bina page di Facebook lagi mudah daripada membina laman web. Memang betul pun, tetapi kedua-dua platform (Facebook dan laman...

8 Idea Pemasaran Online Untuk Restoran

Masyarakat kini sangat sinonim dengan dunia IT seiring dengan perubahan zaman yang menjadikan teknologi sebagai salah satu keperluan harian. Dengan adanya teknologi bukan sahaja dapat memudahkan pelbagai urusan jual beli, malah dapat membantu kita mencari tempat –...

RasaHub & Pemasaran

Salam dan Hi! Apa khabar semua? Kami harap anda dalam keadaan yang baik-baik sahaja. Ini merupakan artikel yang pertama oleh RasaHub dan di dalam artikel ini, kami ingin menerangkan sedikit tentang latar belakang RasaHub. Restoran Digital ditubuhkan adalah untuk...